Revelion 2026 – Ancora Disco Night

Revelion 2026 – Ancora Disco Night

Revelion 2026 – Ancora Disco Club

New Year, Old Moves.

Anul acesta, nostalgia întâlnește rafinamentul 🕺

Te așteptăm la o noapte spectaculoasă inspirată de farmecul anilor ’70–’80 — plină de dans, lumini, ritmuri disco și atmosferă vibrantă până la răsărit!

🍽 Meniu fine dining – reinterpretare modernă a exuberanței disco, cu preparate sofisticate și plating spectaculos.

🎧 DJ & entertainment – muzică bună, energie și good vibes all night long!

📅 31 decembrie 2025

📍 Restaurant Ancora, Herăstrău

💫 880 lei/persoană – ofertă Early Booking

Rezervări

Email: contact@ancora-restaurant.ro

+4 0721 335 555
+4 0764 396 613
+4 0723 051 429

Luni: 13:00 – 23:00
Marți – Duminică: 12:00 – 23:00
Șos. Nordului nr. 7-9, București
(intrarea se face dinspre parcare)

Facebook | Website

Descoperă meniul complet și detaliile serii!

Meniul: o sărbătoare a simțurilor

🍽️ Meniul de Revelion este o experiență culinară sofisticată — reinterpretare modernă a exuberanței acelor vremuri. De la aperitivele fine până la preparatele principale, fiecare farfurie e un spectacol de culoare, aromă și energie.

Despre Ancora

Misiunea Ancora este de a fi mai aproape de oaspeții săi cu darurile apei – fructe de mare și pești proaspăt prinşi din ape felurite. 
O călătorie gastronomică, de-a lungul căreia peștele devine eroul principal, fie că este adus din Dunăre, Marea Neagră, Marea Mediterană sau chiar oceanele din jurul lumii. Preparatele pe care le vei găsi în meniu sunt inspirate de rețete vechi și noi, clasice și (re)create, printre care delicioasele icre, fructe de mare cu gust de vacanță, tradiționalul borș și pește gătit în numeroase feluri, fără să uităm de ineditul tartar. Pasiunea bucătarilor noștri, sentimentul de acasă şi calitatea servirii sunt ingrediente care nu lipsesc din meniul nostru, pe lângă salate, paste şi risotto, carne şi sosuri meşteşugite, deserturi cu texturi deosebite şi băuturi rafinate.

Echipa

Ne mândrim cu cea mai pasionată și ambițioasă echipă. Sub îndrumarea lui Chef Florin Ivan, colegii noștri îmbină măiestria cu talentul și entuziasmul pentru gătit, reușind să creeze cele mai gustoase preparate, atât de apreciate de oaspeții noștri de-a lungul timpului.

Revelion