Revelion 2024 Dalin Events

Revelion 2024 Dalin Events

Revelion 2024 la Salon Dalin Events

In acest an Salon Dalin Events organizeaza petrecerea de Revelion 2024.
Sunteti asteptati la petrecerea organizata la cumpana dintre ani, sa ciocniti un pahar de sampanie. Pentru acest eveniment, Salon Dalin Events va ofera un meniu de Revelion bogat si rafinat, care cu siguranta va satisface si cele mai exigente gusturi. Atmosfera din seara de Revelion 2024 va fi intretinuta de FORMATIE, dar nu vor lipsi si momentele artistice.

Pentru ca petrecerea de Revelion 2024 sa fie de neuitat, Salon Dalin Events va ofera un meniu foarte variat, cuprinzând atât retete traditionale romanesti, cât si specialitatile dedicate evenimentelor, toate pregatite cu o atentie deosebita de catre bucatarii nostri.

Muzica, dans și bună dispoziție este întreținută de FORMATIE !!! MUZICA LIVE! Danut Babanu Orchestra

 

Meniu

STARTER

MOUSSE DIN CREMA DE BRANZA CU CREVETE PE BISCUITE WASSA
PROSCIUTTO CRUDO PE GRISINE
TARTA CU SALATA BOEUF
RULADA DIN PIEPT DE PUI SI LEGUME -EVANTAI DIN JAMBON DE PORC – ICRE DE CRAP PE LIMETA
MINIFRIGARUIE CU ROSII CHERRY, MOZARELLA SI BUSUIOC
TRANDAFIRI DIN SALAM MILANO – MASLINE NEGRE SI VERZI

PESTE
FILE DE PASTRAV RUMENIT LA CUPTOR CU GARNITURA DE LEGUME THAY SI SOS LEMON BUTTER

FEL PRINCIPAL
PIEPT DE PUI A’ LA PHILADELPHIA RASUCIT IN BACON SI MEDALION DE PORC IN SOS DE VIN ROȘU ȘI ROZMARIN INSOTITE DE CARTOFI LA CUPTOR UMPLUȚI CU CREMA DE BRANZA SI MARAR

Rezervări

Ultimele 25 de locuri disponibile.

Email: contact@dalin-events.ro

Golea Catalin +40 758 043 355
Golea Felician +40 744 827 323

Bdul. Marasesti, Nr 70-72, Sector 4, Bucuresti

 Website / Facebook

PRET BILET: 600 lei / persoana (ultimele 25 de locuri disponibile)

 

Meniu OPEN BAR

VIN ALB CRAMA CEPTURA
VODKA
WHISKY
GIN TONIC
APEROL ȘPRIȚ
CAMPARI ORANGE
BAUTURI NON ALCOOLICE
COCA COLA
FANTA
SPRITE
APA PLATA
APA MINERALA
SUC NATURAL DE PORTOCALE
CAFEA
CAPPUCCINO

SAMPANIE LA MIEZUL NOPII

DESERT
TORT SPECIAL MONOPORTIE

Despre Dalin Events

Evenimente perfecte.
Povesti de spus..
Salon Dalin Events. Spatiul ideal pentru organizare evenimente private, pregatire petreceri corporate si organizare evenimente speciale.

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.

LOCATIE EVENIMENTE
Un spatiu multi-functional, situat aproape de centrul in Bucuresti, pe Bld Marasesti, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment. Salonul este perfect adaptabil oricarui tip de ceremonie sau festivitate, ballroom-uri spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Nunta in Bucuresti? Nimic mai simplu!

EVENIMENTE MEMORABILE
Reteta evenimentului perfect este semnata de SALON DALIN EVENTS. Petreceri, evenimente private si organizare nunta, organizare botez, pregatire petreceri aniversare sau pregatire petreceri corporate, organizare conferinte, seminarii, pregatire lansari de produse, evenimente mondene, expozitii, targuri, concerte live, degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.

Stabileste un reper pentru evenimentele de referinta din viata ta sau a companiei din care faci parte, impune-ti propriul standard. Iti oferim solutia pentru locatie nunta sau orice tip de eveniment, spatiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionisti experimentati.

SALON Dalin Events iti garanteaza succesul evenimentului tau!

Revelion