Carla’s Dreams canta la Revelionul 2019 din Parcul Titan

Carla's Dreams canta la Revelionul 2019 din Parcul Titan

Carla’s Dreams va canta la Revelion 2019 in Bucuresti, organizat in aer liber de Primaria Sectorului 3, in Parcul Titan, sub conceptul ”Liberi sub cerul liber – 3 decenii de libertate”

Primaria Sectorului 3 organizeaza in acest an Revelionul 2019 in Parcul Titan sub concepul ”Liberi sub cerul liber – 3 decenii de libertate”. Revelionul 2019 va avea loc în Parcul Titan, platforma de la intrarea din str. Liviu Rebreanu, în proximitatea statuii ecvestre, cu începere de la ora 19.00.

Programul artistic solicitat de organizatori in cadrul documentatiei de atribuire este următorul:

  • Silviu Biriș & Taraf,
  • Lidia Buble & Band,
  • Nicu Alifantis & ZAN,
  • byron,
  • ROA,
  • Paraziții,
  • Mihai Mărgineanu& Band,
  • Vunk,
  • Adrian Naidin Cvintet,
  • Carla’s Dreams.

Prezentator: Răzvan Simion.

Ordinea indicată este ordinea de intrare a artiștilor în scenă; recitalurile vor avea o durată de 30 minute. Toti artistii vor canta live.

Revelionul 2019 face parte din seria de manifestări cultural -artistice dedicate Zilei Naționale a României, Crăciunului și Revelionului 2019 derulate de Primaria Sectorului 3 in perioada 1-31 decembrie.

Accesul locuitorilor Sectorului 3 la toată seria de evenimente organizate in luna decembrie este liber.
Conform informatiei publicate de reprezentantii sectorului 3 in documentatia de atribuire,”Revelionul acestui an marchează debutul anului 2019, care reprezintă, pentru România momentul de marcare a 30 de ani de la Revoluția din 1989, 30 de ani de libertate. Fiind în mod practic primul evenimental anului 2019, ne propunem ca Revelionul acestui an să fie conceptualizat în zona de libertate, înțeleasă ca o modalitate de comunicare și comuniune a unui ideal asumat în urmă cu 30 de ani. Modalitatea de implementare a conceptului de eveniment se dorește a fi una pozitivă, cu sublinierea aspectelor sociale care au generat schimbări de mentalitate și au creat bune practici în societatea românească”. (…) Revelionul 2019 are o adresabilitate largă; artiștii propuși acoperă mai toate zonele muzicale reprezentative, inclusiv cele necomerciale și nepromovate corespunzător de media, dar care generează acte artistice calitative”.

Seria evenimentelor dedicate sărbatorilor de iarnă în Sectorul 3, inceput cu sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, în Parcul Al.I. Cuza, sub genericul „100 și La mulți ani!” si va continua cu evenimente dedicate Crăciunului, în Parcul Al.I. Cuza, culminand cu revelionul organizat in Parcul Titan, pe 31 decembrie.

Pentru organizarea Manifestarilor cultural-artistice dedicate Zilei Nationale a Romaniei, Craciunului si Revelionului Primaria Sectorului 3 a depus un anunt de achizitie pe 14 noiembrie a serviciilor prestate de artisti. Depunerea ofertelor s-a putut realiza in perioada 14 noiembrie – 23 noiembrie 2018. Criteriul de selectia a ofertelor a fost cel mai bun raport calitate-pret.

Mai multe informatii despre achizitie pot fi gasite in domentatia de atribuire de pe linkul urmator:

Anunt participare evenimente decembrie

Castigatorul ofertei nu a fost anuntat oficial de Primaria Sectorului 3.

Revelion 2022 la Suru Hotel si Restaurant
evenimente Hotel Munte Restaurant Revelion Revelion 2022

Revelion 2022 la Suru Hotel si Restaurant

Pachet 3 nopti 30.12.2021 – 02.01.2022 Mic Dejun inclus Cina festiva in seara de 31 Decembrie  Brunch festiv in data de 1 ianuarie Tarife: Cameră dubla mansardă 1890 Ron/persoană Cameră dublă cu balcon 1980 Ron/persoană Cameră dublă cu balcon si cu vedere spre munte 2080 Ron/persoană     Rezervari si detalii: Telefon : 0743214084 Email […]

Citeste mai mult!
Craciun 2021 la Suru Hotel si Restaurant
Craciun evenimente Hotel meniu Munte Restaurant stiri

Craciun 2021 la Suru Hotel si Restaurant

Pachet Crăciun 24-27 Decembrie cu mic dejun inclus Seară de colinde Cină festivă în data de 24 Decembrie Brunch festiv în data de 25 Decembrie Cină festivă în data de 26 Decembrie Cameră mansardă 1300 Ron/persoană Cameră dublă cu balcon 1400 Ron/persoană Cameră dublă cu vedere spre munte 1500 Ron/persoană Copiii de până la 14 […]

Citeste mai mult!
New Year’s Eve Disco Party la Hop Garden
evenimente Restaurant Revelion Revelion 2022 stiri

New Year’s Eve Disco Party la Hop Garden

Hop Garden va invita sa intampinam impreuna Noul An intr-o atmosfera inedita cu preparate delicioase, bauturi open bar si muzica disco! Petrecerea va avea loc la Hop Garden, Splaiul Unirii nr. 225, incepand cu ora 21:00 si va dura pana in zori. Preparate gustoase alaturi de open bar, tort festiv si sampanie la trecerea dintre ani, […]

Citeste mai mult!